responsive website voor restaurant

Restaurant Le Temps des Cerises

De website van Louis was sterk verouderd en zelf nog gemaakt (ook door ons destijds) in Joomla 1.5. Het was dus de hoogste tijd geworden om de website aan te gaan pakken.

De website kreeg een flinke opfrisbeurt en voldoet hiermee weer helemaal aan de eisen van nu. En natuurlijk aan de wensen van Louis.

Zo hebben we een boekingsmodule toegevoegd waarmee gasten direct vanaf de website een tafel kunnen reserveren voor hun lunch of diner.

De website is gemaakt in Joomla en gemaakt in 3 talen: Nederlands, Engels en Frans.

Louis heeft een website waar hij weer jaren mee vooruit kan!

KLANT

Restaurant Le Temps des Cerises

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment (Joomla)

OPGELEVERD

Juni 2018

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive website voor personal trainer