website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
responsive one page website in wordpress

Indisma

Jan had nog geen website voor zijn adviesbureau en begon dit toch wel erg te missen. Een plekje waar hij zijn klanten heen kon sturen voor meer informatie. Dat probleem mochten wij oplossen.

Jan had een duidelijk beeld van wat hij wilde: een website waarbij (vrijwel) alle informatie op 1 pagina staat: een one-page website. Maar wel een met meerdere talen. En dat is precies wat wij voor Jan gerealiseerd hebben

Wanneer je in het menu op een optie klikt, wordt je meteen verwezen naar dat onderdeel op dezelfde pagina. Super overzichtelijk.

Naast de Engelse bezoekers, worden ook de Franse en Duitse klanten worden op hun wenken bediend. Alle content en functionaliteiten zijn ook beschikbaar in deze talen.

KLANT

Jan Weitjens

OPGELEVERD

November 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE:

resultaat-seo-losmeubeldiscount-2

WAT JAN ZELF ZEGT:

  • Vooraf heb ik een aantal partijen gesproken, maar jullie focus op ZZP'ers en de uitgebreide eerste reactie waren heel positief. Hierdoor heb ik geen enkele twijfel gehad over jullie kunnen. De samenwerking was heel erg fijn, al was het begin mij wat onduidelijk. Gelukkig kwam er een duidelijk aktieplan waardoor de planning mij duidelijk werd. En het resultaat mag er wezen: een mooie website waar ik heel blij mee ben! Jullie prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. De transparantie in communicatie en snelheid van reageren zijn super fijn. Ik beveel jullie graag aan bij anderen!

    Jan Weitjens
    Jan Weitjens Indisma
Gerelateerde projecten
website voor sportschool in Noord-Hollandresponsive website voor klassieke auto