responsive woocommerce webshop voor online hengelsport webshop

Fishing Direct

Er was een bestaande webshop gebouwd in OSCommerce, maar die was nodig aan vernieuwing toe, vertelde Maurits ons. En in zijn zoektocht naar een betrouwbare WordPress webdeveloper kwam Maurits bij ons uit. En wat een leuk project was dit om aan te werken!

Het was een mooie uitdaging om alle producten, klanten accounts en bestellingen te migreren van de bestaande OSCommerce webshop naar WooCommerce. Maar dankzij LitExtension is dit moeiteloos gelukt. De complete webshop geschiedenis werd mee verhuisd en klanten konden zelfs hun gebruikelijke login gegevens blijven gebruiken.

We hebben de complete webshop opgezet, inclusief verzend- en betaalmethoden. Daarnaast hebben we de website SEO technisch goed opgezet en diverse conversie technieken toegepast.

Het was weer een mooie samenwerking met een prachtig eind resultaat! Na oplevering was er een mooi stuk te lezen op Roofvisweb.

KLANT

Fishing Direct

Wat we hebben uitgevoerd

OPGELEVERD

Maart 2018

SOFTWARE & TEMPLATE

Software: WordPress & WooCommerce
Theme: Fishzone

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE

resultaat-seo-fishingdirect

WAT MAURITS ZELF ZEI:

  • Voordat ik met Madoo in zee ging had ik best wel wat twijfels. Al eerder zijn er pogingen gedaan door bedrijven om mijn webshop te migreren van OSCommerce naar WooCommerce, maar dat bedrijf is halverwege afgehaakt omdat het niet lukte. Wat dat betreft stonden Danny en Amanda 1-0 achter. Maar zodra de eerste opzet af was en ikzelf toegang tot de admin had was alle twijfel weg. Dit is echt een bedrijf waar mensen werken die weten wat ze doen. De samenwerking gedurende het hele traject was ontzettend prettig. Al mijn vragen worden steeds snel beantwoord en verzoeken worden snel opgepakt en doorgevoerd. Het resultaat van deze samenwerking is dan ook een nieuwe webshop, in WooCommerce, waar ik ontzettend blij mee ben, waar ik nog jaren mee vooruit kan en die ik met trots laat zien aan mijn klanten. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed.  Als je geld moet investeren in een website is dat altijd geld waar je niet direct iets voor terug ziet, de tijd zal het leren maar de website begint zich nu al langzaam terug te verdienen. Ik zou Madoo heel graag willen aanbevelen aan andere bedrijven die graag een website of webshop willen laten maken.

    Maurits Kuijs
    Maurits Kuijs FishingDirect
Gerelateerde projecten
responsive webshop voor webshop met gepersonaliseerde cadeaus