fbpx
responsive website voor voedingscoach

FFirst Health Coaching

Fieke was als startend ondernemer op zoek naar een webdesigner in de buurt voor het laten maken van haar website. Ze had daar zelf al de nodige ideeen over en zocht iemand die het werk kon gaan uitvoeren. Die zoektocht duurde niet lang!

Al snel zaten we samen rond de tafel en we begrepen elkaar helemaal. En zo kwam het dat wij dit leuke project mochten gaan doen.

De website is gemaakt in WordPress op basis van een ontzettend vrolijk en motiverend template. Als dit template, samen met natuurlijk de overtuiging van Fieke, je niet overhaalt om aan jezelf te gaan werken, dan weet ik het ook niet meer.

De website is heel persoonlijk geworden en helemaal zoals Fieke het in d’r hoofd had. Wij verzorgen ook nog de hosting en installeerden het SSL certificaat zodat Fieke’s bezoekers haar website veilig kunnen bekijken en met een gerust hart gegevens kunnen achterlaten.

KLANT

FFirst Health Coaching

Wat we hebben uitgevoerd

OPGELEVERD

December 2017

WAT FIEKE ZELF ZEGT:

  • Als startend ondernemer wilde ik graag een website laten maken en ben daarvoor eerst maar eens dicht bij huis gaan zoeken. Al snel was een afspraak met Amanda gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek heeft ze me duidelijk laten weten wat de mogelijkheden waren: eigenlijk waren al m’n wensen te implementeren, zei ze. Bij mij was geen ruimte meer voor twijfel: Amanda mocht mijn website gaan maken. Ze stelde een aantal mooie templates voor waar er een tussen zat die me enorm aansprak. Dat werd de basis voor mijn site, daarmee zijn we van start gegaan. Onze samenwerking was ontzettend fijn: ik gaf de input, Amanda maakte de aanpassingen op de website. Het resultaat mag er zijn: een prachtige website, gebouwd in WordPress, waar ik heel veel leuke reacties op krijg. Ik zou E-Business Solutions graag aanbevelen bij anderen die ook een nieuwe website nodig hebben.

    Fieke Fillekes
    Fieke Fillekes FFirst Health Coaching
Gerelateerde projecten
website voor massage dongenresponsive wordpress website voor verlichtingsspecialist