fbpx
www.bruidsshop.nl_

Esther’s Bruidsshop

Esther heeft een prachtige bruidsshop in Almere. In die regio was ze goed vindbaar op Google, maar ze wilde graag dat bruidjes uit de wijdere omgeving haar ook zouden vinden.

Dus was het tijd de website vindbaar te maken op een aantal voor haar zo belangrijke zoekwoorden. Voor deze zoektermen hebben wij landingspagina’s gemaakt. En met succes.

Met alle zoektermen waarvoor we de website geoptimaliseerd hebben, staat Esther nu op pagina 1 in Google. Dit levert Esther meer aanvragen en meer blije bruidjes op.

KLANT

Esther’s Bruidsshop

OPGELEVERD

Maart 2017

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

RESULTATEN SEO OPTIMALISATIE

De onderstaande zoektermen zijn de termen waarop Esther haar shop hoger in Google wilde laten scoren. Eerst werd ze er helemaal niet op gevonden, nu staat ze met alle zoektermen op pagina 1 in Google.

esthersbruidsshop-seo-resultaten

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten