www.elcoverf.nl_

Elco Verf

Elco had z’n PrestaShop webshop al laten maken en was daar ook blij mee. Hij mocht alleen wel wat meer gaan opleveren. Meer bestellingen. Door de SEO van de webshop te verbeteren zou Elcoverf.nl beter vindbaar gaan worden en door diverse conversie technieken toe te passen moet het voor bezoekers makkelijker zijn om te gaan bestellen.

Dus we hebben de USP’s toegevoegd, mooie slider afbeeldingen erbij geplaatst, tactische buttons erbij gezet, indelingen logischer gemaakt, klantbeoordelingen toegevoegd en naar het kleurgebruik gekeken.

Daarnaast hebben we een blog functionaliteit toegevoegd. Bloggen is voor de SEO enorm waardevol, maar ook zeker voor je bezoekers. Ze kunnen er tenslotte super goede informatie vinden.

Dit alles zal gaan resulteren in een betere vindbaarheid in de zoekmachines en meer verkopen.

KLANT

Elco Verf

Wat we hebben uitgevoerd

SEO Optimalisatie / Conversie optimalisatie / Installatie en configuratie van diverse modules

Software

PrestaShop

OPGELEVERD

Mei 2018

WAT ELCO ZELF ZEI:

  • Voor mijn webshop elcoverf.nl was ik op zoek naar iemand die mijn webshop kon optimaliseren. Er mag wel wat meer verkocht gaan worden. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Madoo. Na het prettige eerste contact heb ik besloten dat zij m’n shop konden gaan optimaliseren. Zowel de SEO als de conversie is onderhanden genomen. En m’n webshop is zienderogen opgeknapt, daar ben ik ontzettend blij mee. Of de SEO optimalisatie gaat werken moet de tijd nog uitwijzen, maar de conversie optimalisatie is heel fijn. De shop is veel duidelijker geworden. Daarbij was ook de samenwerking heel fijn. Als ik vragen had werd er duidelijk op geantwoord. Toen ik ergens zelf niet uitkwam hebben ze zelf een filmpje voor me opgenomen waarmee het uiteindelijk wel is gelukt. Voordat ik met Madoo in zee ging heb ik ook bij anderen een offerte opgevraagd. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij Danny & Amanda prima in orde. Wanneer ik iemand spreek die ook een betrouwbare partij voor z’n website of webshop nodig heeft dan zal ik diegene graag Madoo aanbevelen.

    Elco van de Meijde
    Elco van de Meijde Schilder
Gerelateerde projecten
responsive woocommerce webshop voor online hengelsport winkelwebsite voor Agathon Loopbaanbegeleiding