website voor Agathon Loopbaanbegeleiding

Agathon Loopbaanbegeleiding

De website van Agathon Loopbaanbegeleiding was al gemaakt in WordPress, maar fungeerde niet meer op alle vlakken zoals het moest. De website was onoverzichtelijk geworden voor de beheerder en de weergave op mobiel was niet optimaal.

De layout echter was de eigenaar nog wel altijd erg blij mee. Wij hebben daarom de bestaande website overgeplaatst naar een nieuwe WordPress omgeving, met behoud van het reeds bestaande ontwerp. Door het overplaatsen werden de bestaande problemen opgelost.

Tevens was het aan ons de schone taak om de SEO binnen de website zelf te gaan verbeteren om de organische vindbaarheid te vergroten. SEO stop nooit, dus daaraan wordt nog druk gewerkt, maar de eerste en mooie resultaten zijn al zichtbaar.

KLANT

Agathon Loopbaanbegeleiding

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment | SEO Optimalisatie

OPGELEVERD

Juli 2018

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive webshop voor fietsenwinkel