fbpx
website voor logistieke oplossing
website voor transport bedrijf
responsive website voor koerier

2 Broers Transport

Het team van 2 Broers Transport heeft een logistieke oplossing bedacht voor het goedkoper kunnen versturen van pakketten naar Nederland, die in Duitsland besteld zijn. Normaal gesproken is dit heel prijzig, maar door 2 Broers Transport dus niet meer.

Voor dit mooie concept moest natuurlijk een dito website komen. Een website die duidelijk is en bezoekers moeiteloos door het proces heen leidt.

De layout van de website was helemaal bepaald door de klant, wij hebben deze helemaal geïmplementeerd middels het gekozen template. Van het template bleef uiteraard niets meer heel, maar de functionaliteiten hadden we hard nodig.

Met een video in de slider en verder een kort maar krachtige website was dit een erg leuk project om aan te werken. Nu kunnen we allemaal zorgeloos onze pakketten in Duitsland bestellen, 2 Broers Transport brengt het naar jouw deur.

KLANT

Oostenrijk Expert

Wat we hebben uitgevoerd

OPGELEVERD

Oktober 2018

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive wordpress website voor promotie van boekresponsive website voor bruidsmodewinkel