AANBEVELEN = VERDIENEN!

Wij zijn ontzettend blij met jou als klant en wij hopen dat jij blij bent met ons als hostingprovider. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar en leveren wij een uitmuntende service.

En het wordt nog beter! Want het is voor jou mogelijk om de kosten van je hosting terug te verdienen. Hoe? Door nieuwe hosting klanten bij ons aan te brengen. Doe je dat, dan geven wij je jaarlijks een korting van 15% op je hostingpakket.

Er gelden wel een aantal regels:

  • De korting wordt verrekend met de kosten van je hostingpakket voor het nieuwe contractjaar, op het lopende jaar wordt geen geld retour gegeven
  • De korting is alleen geldig op een hostingpakket, niet op een domeinnaam of andere diensten
  • De korting is geldig zolang de aangeleverde klant hosting afneemt bij Madoo. Dit wordt gecheckt op het moment dat de factuur voor de hosting verlenging verstuurd wordt
  • Neem je meerdere hostingpakketten af, dan is de korting geldig op een hostingpakket

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op de korting geef je ons de naam van de persoon door die via jou bij ons terecht is gekomen en de betreffende website. Dit mag via hallo@madoo.nl. Laat de persoon in kwestie ook even aan ons doorgeven dat hij/zij via jou bij ons terecht is gekomen indien mogelijk, dat is wel zo gemakkelijk.

Ben je zelf werkzaam in de IT branche en op zoek naar een betrouwbare hostingpartij? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om reseller te worden!